Kan jeg få min egen side eller henvisning til min side?
 
Det kan du sagtens. Når du køber den første fuldpris mailadresse, kan du samtidig få lov til at få en side, der hedder f.eks. www.skannerup.dk/jensen. Her kan du vælge, enten at få lagt dit eget indhold ind eller få redelegeret til en side, du i forvejen har på nettet. Så hvis du har en hjemmesideplads med et lige så umuligt navn, som din e-mail, så vil brugerne sikkert slet ikke opdage det, da de bliver ført direkte over til din nuværende hjemmeside via dit skannerup domæne.

Det, du skal have lagt op på Skannerup.dk, lægger vi op for dig, så kommer du ikke til at lægge noget op, der fylder for meget og som gør hele hjemmesiden for langsom at downloade. Vi hader jo alle, når det tager for lang tid at åbne en hjemmeside.


Regler: Reglerne for indholdet af en hjemmeside er stort set de samme som for e-mailadresserne ingen obskure eller anstødelige ting. Ligesom sider med pornografisk indhold bliver slettet uden varsel.

Så'n er det bare

 

Firma og foreninger har mulighed for at købe egen hjemmeside eller få et link til egen hjemmeside. Kontakt webmaster for priser på mail: webmaster@skannerup.dk